pumppupalvelu.fi › Ajankohtaista

Tarjoukset

Aggregaatti

Aggregaatti

EPS 85/94 KVA
13480 €
Lue lisää »
TANK MASTER sekoitin

TANK MASTER sekoitin

Korkeasäiliösekoitin
8100 €
Lue lisää »

Uutiset kevät 2019


9.4.2019

Kanteenmaa, Loimaa.  UPP on valittu toimittamaan sikatilalle kuusi kappaletta säiliöiden suojakansia. Kannet ovat 25m ja 26m halkaisijaltaan. Kolme kantta on asennettu loppuvuodesta 2018 ja kolme kantta tullaan asentamaan kevääseen 2019 mennessä.

-----------

Rusko. UPP on valittu toimittamaan ETO45-65 korkeapaine siirtopumppu huhtikuun lopulla. Pumpun avulla siirretään sianlietettä levitykseen noin 3km etäisyydellä.

-----------

Nivala. UPP on valittu toimittamaan PTO pumpulla toimiva 5000m3 Acotank Tank Master korkeasäiliösekoitin toukokuun alussa. Pystypuomi on pituudeltaan 3,1m ja propellipuomi 7,6m. Propelli on halkaisijaltaan 60cm. Sekoitus onnistuu hyvin 540rpm vahvistetulla vaihdelaatikolla. Propellipuomi kallistuu hydraulisesti.

-----------

Tornio. UPP on toimittanut Tornioon PTS9-100 repijäuppopumpun huhtikuussa. Pumppua käytetään lietteen sekoitukseen ja kuilujen huuhteluun.

-----------

Ypäjä. UPP toimittaa Ypäjälle 843m3 kumialtaan varusteineen huhtikuun  lopulla 2019.

-----------

Kestilä. UPP on valittu toimittamaan uuteen navettaan 15kW slalomjärjestelmä pehmokäynnistimellä.

-----------

Kuhmo. UPP on valittu toimittamaan uuteen navettaan 11kW slalomjärjestelmä pehmokäynnistimellä sekä 95KVA kotelomallinen automaattinen agregaatti.

-----------

Sykäräinen, Toholampi. UPP on valittu toimittamaan uuteen navettaan slalomjärjestelmä pehmokäynnistimellä sekä ELM 15kW 6” siirtopumppujärjestelmä pehmokäynnistimellä.

-----------

Päntäne, Kauhajoki. UPP on valittu toimittamaan uuteen navettaan seuraavat tuotteet: Slalom järjestelmä pehmokäynnistinohjauksella, lietteen siirtorepijäuppopumppu automaattisella toimintajärjestelmällä, 3T venttiilipaketti kahdelle 2500m3 säiliölle, kaksi repijäuppopumppua lypsyasemien pesuvesille sekä äänieristetty, automatisoitu ja koteloitu agregaatti 75/83 KVA, sisältäen ATS verkkoreleohjauskeskuksen. Toimitus kesäkuuhun 2019 mennessä.

-----------

Tornio. UPP on valittu toimittamaan uuteen navettaan kuivikeseparaattorijärjestelmä. Toimitukseen sisältyy SM 260/05 Dry Matter -separaattori, tasot, kuivasekoitin ja repijäuppopumppu ohjauskeskuksineen sekä ELM 6” akselinen puristin nesteensiirtopumppuun, 8620m3 kumiallas salaojalla, missä ruostumaton ja automaattinen vedenpoistopumpputoiminta. Toimitukset heinäkuuhun 2019 mennessä.

-----------

Ohtola, Virrat. UPP on valittu toimittamaan Ohtolaan neljä kumiallasta 3120 m³, varusteineen. Kaksi kumiallasta on toimitettu joulukuun 2018 lopulla ja kaksi tullaan toimittamaan huhtikuun 2019 lopulla.

------------

Siilinjärvi. UPP on valittu toimittamaan ritilän alle sijoittuvan pääkuiluhuuhtelun ja säiliön siirto -pumppujärjestelmän. Toimitukseen sisältyy 11kW akselinen pumppu, suuntaventtiili, noin 25m pituinen, navetan sisällä kulkeva putkistojärjestelmä ja pumppu kaivosta säiliölle tapahtuvaa lietteen siirtoa varten. Toimitus toukokuuhun mennessä.
« Takaisin