pumppupalvelu.fi › Ajankohtaista

Tarjoukset

Butler Gold rehun siirto

Butler Gold rehun siirto

14800 €
Lue lisää »
Aggregaatti

Aggregaatti

EPS 85/94 KVA
13080 €
Lue lisää »
TANK MASTER sekoitin

TANK MASTER sekoitin

Korkeasäiliösekoitin
8100 €
Lue lisää »

Ajankohtaista


21.5.2021

 

Kojonperä, Loimaa. UPP on valittu toimittamaan yksi kuivikeseparaattorijärjestelmä Kojonperälle, Loimaalle. Toimitukseen sisältyy SM260-50 MINI Dry Matter kuivikeseparaattori ja laitteeseen kuuluvat toimintavarusteet, syöttö uppopumppu PTS 5,5-100 varusteineen sekä laitteiden ohjauskeskukset. Toimitus kesäkuun lopulla.

---------------------

Kurenpolvi, Iisalmi. UPP on valittu toimittamaan yksi automaattinen ja koteloitu 94KVA aggregaatti. Toimitukseen kuuluu ATS verkkorelekotelo. Toimitus kesäkuun lopulla.

---------------------

Ypäjä, Loimaa. UPP on valittu toimittamaan yksi kuivikeseparaattorijärjestelmä Ypäjällä sijaitsevalle kasvattamolle. Toimitukseen sisältyy SM260-50 DM Dry Matter kuivikeseparaattori ja laitteeseen kuuluvat toimintavarusteet, syöttö uppopumppu PTS 5,5, 700m3 säiliön sekoitin TBM9/4 varusteineen sekä laitteiden ohjauskeskukset. Toimitus kesäkuun lopulla.

---------------------

Kiuruvesi. UPP on valittu toimittamaan Kiuruvedelle yksi repijä uppopumppu PTS9-100 / 9kW. Toimitus viikolla 18.

---------------------

Halsua. UPP on valittu toimittamaan Halsualle rakenteilla olevaan kasvattamoon kolme Slalom-järjestelmää. Toimitukseen sisältyy kolme TBM 15kW laitetta AISI kiinnityskelkalla ja kolme pehmokäynnistintä ohjauskeskuksella. Toimitus syyskuun alussa.

---------------------

Ylipää. UPP on valittu toimittamaan Ylipäälle 3718m3 lietekumiallas. Toimitukseen sisältyy EPDM 1,14mm Firestone valmiiksi saumattu kumimatto, maakaasun putkisto, läpivienti ja matalakulma, turva-aidat ja traktoriportti. Toimitus toukokuun lopulla.

---------------------

Sastamala. UPP on valittu toimittamaan yksi kuivikeseparaattorijärjestelmä Sastamalaan. Toimitukseen sisältyy SM260-50 MINI Dry Matter kuivikeseparaattori ja laitteeseen kuuluvat toimintavarusteet, syöttöuppopumppu PTS5,5-100 varusteineen sekä laitteiden ohjauskeskukset. Asennus toukokuun puolivälissä.

--------------------

Tarvaskoski. UPP on valittu toimittamaan uuteen pihattonavettaan Tervaskoskelle 15kW Slalom- sekä 11kW siirtopumppujärjestelmät. Toimitukseen kuuluu lisäksi säiliön 6” täyttöputket, pehmokäynnistimet ja huoltokannet. Toimitus kesällä 2021.

--------------------

Reisjärvi. UPP on valittu toimittamaan uuteen pihattonavettaan Reisjärvelle 15kW Slalomjärjestelmä. Toimitukseen kuuluu myös pehmokäynnistin ja huoltokansin. Toimitus touko-kesäkuun aikana.

-------------------

Lempäälä. UPP on valittu toimittamaan Lempäälään 15kW / 3m akselinen vesipumppujärjestelmä. Toimitus maaliskuun lopulla.

--------------------

Rusko. UPP on valittu toimittamaan Ruskoon sianlietteelle tarkoitetun, sarjan ETO45-65 / 45kW korkeapaine siirtopumpun. Pumpulla voidaan siirtää lietettä pellolle noin 3km etäisyydelle. Toimitus viikolla 9.

--------------------

Kalajoki. UPP on valittu toimittamaan Pirttikylälle, Kalajoelle, kaksi kappaletta säiliöiden suojakansia. Kansien halkaisijat ovat 33,20m ja 18,62m. Toimitus ja asennus viikolla 12.

-------------------

Ylipää. UPP on valittu toimittamaan Ylipäähän tulevalle pihattonavetalle 15kW Slalom- sekä 18,5kW siirtopumppujärjestelmät. Toimitukseen kuuluu myös pehmokäynnistimet ja huoltokannet. Toimitus touko-kesäkuussa.

--------------------

Halsua. UPP on valittu toimittamaan Halsualle tulevaan uuteen kasvattamoon 15kW Slalomjärjestelmä. Toimitukseen kuuluu myös pehmokäynnistin. Toimitus toukokuussa.

--------------------

Kortesjärvi. UPP on valittu toimittamaan Kortesjärvelle tulevalle uudelle pihattonavetalle 15kW Slalomjärjestelmä. Toimitukseen kuuluu myös pehmokäynnistin ja huoltokansi. Toimitus toukokuussa.

--------------------

Kärsämäki. UPP on valittu toimittamaan Kärsämäelle 2002m3 lietekumiallas varusteineen. Toimitukseen kuuluu valmis saumattu EPDM kumimatto, aidat, traktoriportti, maakaasun poistoputket  500mm läpiviennillä ja 90 asteen kulmalla. Toimitus ja asennus viikoilla 12 ja 13.

--------------------

Järvä Vald, Viro. UPP on valittu toimittamaan Järvä Valdiin, Viroon, 1 kpl säiliön suojakansia. Kannen halkaisija on 38,4m ja elementtikorkeus 4m.Toimitus ja asennus heinäkuun alussa.

--------------------

Salo. UPP toimittaa Saloon viikolla 10 yhden TBM 9kW Slalomlaitteen.


« Takaisin