pumppupalvelu.fi › Ajankohtaista

Ajankohtaista


15.3.2022

 

UPP on toimittanut joulun 2021 lopulla kuusi kappaletta kumialtaita biojätteen varastointiin. Neljä kappaletta 2002m3, yksi 3500m3 ja yksi 4000m3.

---------------------

Vierasmaa. UPP on toimittanut yhden sekoittimen Vierasmaalle tammikuussa.

---------------------

Kälviä, Kokkola. UPP on valittu toimittamaan uudelle navetalle Kälviään yksi PTS -sarjan uppopumppu sekä säiliön täyttöputki.

---------------------

Alvettula, Hämeenlinna. UPP on valittu toimittamaan yksi kuivikeseparaattorijärjestelmä Alvettulaan.

---------------------

Nummijärvi. UPP on toimittanut yhden 15 kW, 3m akselisen ELM -pumpun Nummijärvelle.

---------------------

Merikarvia. UPP on toimittanut yhden PTS -sarjan repijälietepumpun Merikarvialle.

---------------------

Juva. UPP on valittu toimittamaan Juvalle biokaasulaitokselle yksi ETO -sarjan 9kW Chopperpumppu. Toimitus viikolla 11.

---------------------

Kärsämäki. UPP on valittu toimittamaan ensi kesänä Kärsämäelle rakenteilla olevalle navetalle tupla-slalomjärjestelmä sekä yksi siirtopumppu. Toimitus ja asennus elokuuhun mennessä.

--------------------

Värtsilä. UPP on valittu toimittamaan yksi korkeasäiliön traktorisekoitin, 2,4m x 9,1m, Värtsilään. Toimitus ensi kesänä.

--------------------

Joensuu. UPP on valittu toimittamaan uuteen navettaan Joensuuhun slalomjärjestelmä, yksi siirtopumppu sekä 95 KVA automaattinen aggregaattori. Toimituksen ajankohta kevään ja kesän aikana.

-------------------

Sievi. UPP on valittu toimittamaan Sieville uuteen navettaan kuivikeseparaattori, huuhtelujärjestelmä sekä kaksi siirtopumppua. Toimitukseen kuuluu myös jo olemassa olevan navetan pääkuilujen huuhtelujärjestelmä sekä lietteensiirtojärjestelmä. Lisäksi UPP toimittaa yhden Butler PRO rehunsiirtorobotin ruokintapöytään. Toimitukset ja asennukset kesällä.

--------------------

Nivala. UPP on valittu toimittamaan Nivalassa sijaitsevalle kasvattamolle halkaisijoiltaan 18,7m ja 28,6m lietesäiliöiden suojakannet sekä yhden Butler PRO rehunsiirtorobotin ruokintapöytään. Toimitukset ja asennukset kesällä.« Takaisin