pumppupalvelu.fi › Myynti / Jälkimarkkinointi › Jälkimarkkinointi › Jälkimarkkinointi

Jälkimarkkinointi

ULVILAN PUMPPUPALVELU  tarjoaa varaosia, huoltoa sekä asennusta kaikille Ulvilan Pumppupalvelu -tuotteille.

Olemme valinneet luotettavat pitkäikäiset komponentit, mikä heijastaa kokemustamme alalta. Asennus-, varaosa- ja huoltopalveluiden avulla voimme taata asiakkaan tuotteelle jatkuvan toiminnallisen luotettavuuden, mikäli tuotetta käytetään ohjeiden mukaisesti.

Säännöllinen huolto pitää pumput hyvässä kunnossa. Ulvilan Pumppupalvelun tuotteilla on yhden vuoden pituinen takuuaika. Myös vanhempia pumppuja huolletaan alkuperäisvaraosilla.

VARAOSAT -PALVELU

Tuotannon toimitusvarmuus edellyttää laitteiden häiriötöntä käyntiä. Huollon yhteydessä kannattaa varmistaa varaosien alkuperä ja saatavuus; nopea toiminta on yleensä olennaisen tärkeää. Meidän tuotteidemme valmistajilta löytyy varastosta lähes kaikkia tarvittavia varaosia. Tehokkaan logistiikkajärjestelmän ansiosta varaosat voidaan lähettää jo tilauspäivänä ja toimittaa nopeasti suoraan asiakkaalle.

HUOLTO -PALVELU

Huolto -palvelu takaa, että asiakkaalla on aina käytössään toimiva pumppu ja pumppujärjestelmä. Ulvilan Pumppupalvelun huoltoasiantuntijan käynnin yhteydessä on mahdollista saada myös koulutusta ja neuvontaa. Huoltokäyntiä voidaan nopeuttaa, jos asiakas ilmoittaa tarkasti viasta ja tarvittavista varaosista etukäteen.

 

ASENNUS -PALVELU

Ulvilan Pumppupalvelu tarjoaa ammattitaitoista asennus -palvelua kaikille tuotteilleen.

Lähetä tarjouspyyntösi tai jälkimarkkinointiin liittyviä kysymyksiäsi osoitteeseen
info(at)pumppupalvelu.fi niin otamme sinuun yhteyttä.